Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatiossa rakennuksen lämmitys-, valaistus-, valvonta-, hälytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät yhdistetään yhdeksi automaattisesti ja helposti hallittavaksi järjestelmäksi. Rakennusautomaatio vähentää rakennusten energiankulutusta sekä lisää niiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Laitteiden yhdistäminen toteutetaan usein väylätekniikalla, jolloin ne saadaan toimimaan yhtenäisesti ja älykkäästi.

Vastaamme rakennusautomaatiojärjestelmien urakoinnista, huollosta, kunnossapidosta ja komponenttimyynnistä. Toteutamme toimeksiannot omalla projektiorganisaatiolla. Uudella, kehittyvällä toimialalla olemme saaneet toteutettavaksi merkittäviä projekteja, joista osa on jo loppukäyttäjien käytössä.

Tuotamme palvelumme REGIN control -järjestelmätuotteilla ja -ohjelmistoilla. Regin on automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut yritys, joka on toiminut maailmanlaajuisesti jo 70 vuoden ajan. Reginin järjestelmälisenssi on avoin, ja järjestelmä tukee useimpia eri rakennusautomaatiossa käytettäviä protokollia. Järjestelmien ja tuotteiden ajanmukaisuuden Regin takaa investoimalla tuotekehitykseen 10 % liikevaihdostaan.

Projektiorganisaatiomme on suorittanut nelitasoisen Regin Academia -koulutuksen tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotetuntemuksen ja järjestelmäosaamisen.

Uudisrakennukset

Katso lisää

Peruskorjaukset

Katso lisää

Huolto- ja kunnossa­pito­palvelut

Katso lisää