Sähköpare Oy

Yhteistyö on virtaa.

Vuonna 2011 perustettu TTN Sähköpalvelu Oy ja vuonna 1949 perustettu Oy Valiosähkö Ab yhdistyivät Sähköpare-konserniksi vuonna 2017.

Yhdessä muodostamme sähkö- ja teleurakointiin, sähkösuunnitteluun sekä huoltoon ja kunnossapitoon erikoistuneen yrityksen. Uusia palveluitamme rakennusautomaation lisäksi ovat sähköautojen latausasemien suunnittelu ja urakointi sekä valokuitukaapelointi, -hitsaus ja -mittauspalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja toteutamme projekteja erilaisilla urakkamuodoilla. Olemme ketterä ja joustava kumppani, joka sitoutuu jokaiseen projektiin intohimolla ja vastuullisesti.

Kuluvan vuoden liikevaihtoarvio on noin 9 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 80 sähköalan ammattilaista. Kasvutavoitteemme 2017 oli kaksinkertaistaa liiketoimintamme vuoteen 2023 mennessä ja saavuttaa yli 10 miljoonan euron liikevaihto. Tavoite alkaa täyttymään ja on aika asettaa uudet tavoitteet tuleville vuosille.

Vauhdilla kasvavana ja uudistuvana yrityksenä tarvitsemme ja palkkaamme joukkoomme jatkuvasti uusia, innokkaita sähköalan osaajia. Jos koet olevasi osa meitä ja haluat mukaan kehitykseen, ota rohkeasti yhteyttä.

Rekrytoinnista vastaavat Jari Ellonen (jari.ellonen@sahkopare.fi) ja Niklas Gräsbeck (niklas.grasbeck@sahkopare.fi).

Yhteystiedot

Katso lisää

Laskutusosoitteet

Katso lisää